Már ősz van, pedig csak néhány hónapja nyitottuk ki a hardver-teszt.hu kapuit az olvasók előtt. Az a néhány hónap (szám szerint már 6 és fél), elég volt ahhoz, hogy megismerjen minket a piac. Ha nem is általánosan ismert az oldalunk, de ha odaszólok egy hardveres cégnek telefonon, már tudják, ki az a hardver-teszt.hu . Ez nagydolog, legalábbis nekünk az.

Hosszas és meglehetősen izzasztó tárgyalások után, az oldalunkon látható logók immár nem csak „díszítő” elemei az oldalnak, hanem garanciát is jelentenek a működésünkhöz. Itt elsősorban nem az anyagi hozzájárulásra gondolok, hanem a kapott termékekre, információra, segítségre. Köszönhetően a szép hosszú partnerlistának, most már nincs olyan termék, amit néhány napon belül ne kapnánk meg tesztre.

Elindult a „partnereink akciói” oldal, ahol minden csatlakozó cég elhelyezheti aktuális akciós hardvereit // szoftvereit. Reméljük olvasóink is kedvelni fogják új részlegünket, elvégre itt mindig jó árakat találnak!

Bővítettük a VGA összehasonlítónkat is, immár közel 50 videokártya, 260 eredménye található az adatbázisban. Nem titok, ez a hardver-teszt.hu legnézettebb oldala, nem véletlenül vagyunk á büszkék. (Arról nem beszélve, hogy Magyarországon egyedülálló ez a szolgáltatás.)

A fejlődés megállíthatatlan, még akkor is, ha a két nagy szándékosan, vagy néha csak véletlenszerűen rálép a lábunkra. Ilyenkor botlunk egyet, majd leporoljuk magunkat és megyünk tovább. A célunk még most is Magyarország legszínvonalasabb hardver portáljának létrehozása, ami nem a leglátogatottabb, de a legigényesebb.

Nemrég teszteltük a 9500GT VGA-kat, hazánkban elsőnek, ami egy ilyen kicsi piacon jó ízű fricska a két nagynak.

Fennállásunk óta első alkalommal hirdettünk nyereményjátékot, amihez már négy partnerünk csatlakozott. A nyeremények is szépen megszaporodtak a kezdeti 4 MP4 lejátszóhoz képest. Reméljük, sokan játszanak majd és a díjak is elnyerik olvasóink tetszését!

Minden kedves látogatónknak szeretnék további jó böngészést kívánni oldalunkon!

„hardver-teszt.hu – ahol nem a hirdetők kedve szerint születik tesztgyőztes”

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hardver-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr65661428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása