Néhány gondolat az infomarketről..
 

Péntek délelőtt, 15 látogató, teljes pangás. A hostess lányok Zuma-t játszanak, a kiállítók közül többen meredten néznek maguk elé, talán azon gondolkodva, mit keresnek itt. A kérdés bennünk is felmerült, elvégre az Asus standján kitöltött kérdőíven és a Speedshopnál látott csini csajokon kívül semmi érdekeset nem láttunk kint. Ami mégis érdekes volt, arról közöltünk képeket.Pedig mi sajtós belépővel voltunk ott.. Mit gondolhat az, aki kicsengette az 1.300 Ft-os belépőt? Talán maradt kedve 50 forintos zsömlét enni? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tuningolt alkatrész garanciája:
 

Mi történik, ha egy „húzott” alkatrészt viszünk garanciába? Lényegében semmi, már ha okosan járunk el. Tuningolni lehet, csak ha garanciára kerül a sor, legyünk körültekintők:

 

-         ha komplett gépet viszünk garanciába, mindenképpen állítsuk vissza a biost alap értékekre.

-         legyünk résen, a szervizes nem hülye. Ha meglátja az nTune, vagy Winfox programok valamelyikét a gépen, nem veszi fel garba a VGA-t.

-         ha csak alaplapot garanciáztatnánk, akkor csináljunk egy clr cmos-t, még otthon.

-         ha bios-t frissítettünk a DVD írón, alaplapon, VGA-n, akkor (ha még ennyire működik) mindig tegyük vissza a gyárit. A Bios frissítése is garanciavesztéssel járhat..

-         ha külön hűtést szereltünk az alkatrészre (ramhűtő a VGA-n, chipset cooler az alaplapon) mindig távolítsuk el, lehetőleg nyom nélkül

-         akármi is történik, sose ismerjük be, hogy nem referencia órajelen járattuk alkatrészeinket, ezzel ugyanis azonnal garanciát veszítünk

  

A bejegyzés trackback címe:

https://hardver-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr22765392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása