Ami a kiállításos cikkből kimaradt:

Vannak dolgok, amiket a hardver-teszt.hu oldalon egészen egyszerűen nem lehet leírni. Illetve le lehetne, de nem biztos, hogy a túlzottan szubjektív vélemények jót tennének a lehetőségekhez mérten tárgyilagos portálnak.
 

A szombati kiállításokról ejtenék pár szót. Nos, a Budapest Game Show tetszett is meg nem is. Tetszett, mert sok érdekes játékot láttam, tudtam néhány szót váltani a rendezőkkel és nem szabad szó nélkül hagyni a csini hostesseket sem. Igaz, egy hosszú kávé 400 forint volt (lehúzás 2.0) és a környezetvédelem jegyében kint egyetlen szemetes sem volt a bejárat közelében.. A helyszín alulméretettségéről már írtunk az oldalon, arról viszont nem, hogy a kiállított és bemutatott játékok közül egyes egyedül a Red Alert 3 igényelt gondolkodást. Az összes többi játék (talán kivétel még a FIFA09) kizárólag a gyilkolásról szólt. A cikkben is említett Death Space prezentációját végző fiatalember nem győzte hangsúlyozni, nem elég lelőni az ellenfelet. Jobb, ha letépjük a végtagjait, vagy szétrugdossuk.. Mellettem egy anyuka állt, nyakában a 3 éves kisfiával.. Igaz, az már a szülő felelőssége, hogy hová viszi a csemetét, de belegondolni is rémes, milyen világképe lesz ennek az apróságnak 5 év múlva.. 

Kellemes színfolt volt a BGS08-on, a Kristálycsarnok asztala. Itt egy figurás társasjátékot próbálhattak ki a látogatók. Ebben stratégia és taktika párosul a játékos képzeletével, míg végül a fantasy kis figurákon keresztül ölt testet. A játékhoz néhány dobókocka, mérőszalag és az induláshoz kb. 25.000 Ft. kell:

 

 

 

 

 

 

 

 

A mod-tesch HALL beszámolóból sajnos kimaradt a Skinzone standjának bemutatása. A cég egyedi számítógép burkolat-matricák gyártásával foglalkozik. Legyen a csinosítandó eszköz notebook vagy asztali gép, a Skinzone elkészíti a méretre vágott matricákat. Az ötlet nekünk nagyon tetszett, a helyszínen pedig megtudtuk, hogy a matricák nyom nélkül távolíthatóak el az eszközökről: 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hardver-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr64736982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Med1on · http://www.med1on.extra.hu 2008.10.29. 18:21:42

A death space tényleg nagyon beteg túlélő-horror game lett kicsit talán hasonlít a bioshockra :S
A hostessekről nem készült pár kép? :)

Nyaligátor · http://autostat.hu/technikai-szotar 2009.10.09. 17:10:22

Az a játék nagyon érdekes a kiskatonákkal, a Magic: The gathering meg a YuGiOH jellegű kártyás rendszerre alapul. Régen én is szerettem, mára nincs rá időm, sajnos.
süti beállítások módosítása