hardver-teszt 2008.10.24. 17:34

Őszi harc

Kisebb szünet után, úgy gondoltam, van pár dolog, amit itt osztanék meg olvasóinkkal:

 
Hiába az ötlet:
 

Mivel lapunk jóval kisebb stábbal dolgozik, mint a többi site, ezért nekünk valamivel tovább tart összeállítani az anyagokat. Így fordulhat elő, hogy mi már keddel elkezdünk dolgozni egy anyagon, ami csak péntekre lesz kész. Azonban csütörtök este még lehoz egy konkurens magyar oldal is hasonló cikket (neki fél nap alatt megvan, ami nekünk 3 nap meló), így a mi pénteken megjelenő cikkünk már csak másolatnak tűnik. Pedig szívünk lelkünk benne van, de hiába, ha már csak 2-ok lehetünk..

 

Hasonló problémával küzdünk a tesztek terén, mivel egy-egy sokoldalas teszten 1-2 hétig dolgozunk. Addigra persze a konkurencia megjelenteti a sajátját, így a miénk már nem tűnik original-nak. Persze bízunk abban, hogy a cikkek sajátos hangvétele és a szerkesztő (sokszor ironikus) kommentárja szórakoztatóvá teszi az olvasást.

 
Nyereményjáték:
 

Sajnos csak a hét közepén kaptuk meg a nyereményjáték ajándékai közül az utolsó darabokat, így csak most tudjuk elkezdeni a postázást. Aki esetleg aggódott, hogy csak kamu volt a játék, az nyugodjon meg, megkapja a nyereményt. Sajnos néhány partnerrel nem találkozunk napi rendszerességgel, emiatt csúszott két hetet a kézbesítés.

 
Válság:
 

Nem hagyhatjuk szó nélkül a gazdasági világválság hazánk informatikai életét érintő részét. Eddig is nehéz volt boltként talpon maradni, most pedig szinte lehetetlenné vált. Mi lehet a megoldás? A szokásos. Páran belebuknak, páran eltűnnek, aki pedig túléli, az nyer egy kis mozgásteret. A befuccsolt cégek ismét maguk mögött hagyják a garanciális hardvereket és az elkeseredett vevőket, akik ismét a madaras áruházban vesznek majd PC-t. Kár..

 
Fejlesztés:
 

Oldalunk néhány helyen kisebb átalakításon esik át a napokban, reméljük az új design tetszeni fog az olvasóknak. Néhány héten belül új rovatokat is elindítunk, ennek részletei azonban még nem publikusak. Tovább bővült a partnerek akciói részleg, már közel 300 akciós hardverből válogathat az érdeklődő. A VGA összehasonlító is új programokkal és új videokártyákkal gazdagodott (60 VGA 360 eredménye) és még messze nincs itt a vége..

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hardver-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr85730013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Med1on · http://www.med1on.extra.hu 2008.10.27. 00:34:14

Mindig van hova fejlődni de úgy látom jó irányba halad az oldal, és talán majd egyszer ti fogjátok fél nappal megelőzni a konkurens oldalakat. :)
Az Akciós ajánlatok Partnereinktől rovathoz hasonlót nem sok helyen láttam még annak ellenére, hogy nagyon hasznos lehet "gépfejlesztés" esetén.
Ha lenne még valamennyi kihasználatlan "erőforrásotok" a Friss hírek résznél jó lenne több cikket olvasni naponta, de gondolom a team létszáma kötött a rovatok száma nő úgyhogy be kell érni ennyivel..
süti beállítások módosítása