Lassan ötödik hónapja vagyunk jelen a hardver-teszt.hu oldallal a tesztelő portálok között. Ez idő alatt sokat fejlődtünk, mégis minden nap minden percében ugyanazok a kérdések motoszkálnak a fejemben. Mindent jól csinálunk? Minden tesztünk olyan amilyennek lennie kell?

 
Mikor megjelenik egy anyagunk, akkor mindig elégedett vagyok, mert tudom, rengeteg munka van mögötte. Előfordul, hogy egy hétig matatunk egy-két termékkel, holott a végeredmény csak egy 6 oldalas cikk. Ilyenkor azzal vígasztalom magam, hogy mi legalább alaposak voltunk.
 
Az utóbbi napokban több, elég éles kritika ért minket a fórumban. Főleg a GTX 260 vs HD4850 ügyből kifolyólag. A kedves kritizátornak persze elképzelése sincs, hogy mennyi energia és álmatlan éjjel fekszik egy ilyen tesztben, csak kritizál. Neki nincs más dolga, mint olvasni és képeket nézegetni, míg mi… Míg mi nappalokon és éjjeleken át tesztelni való után kutatunk, mérünk, szerelünk, fotózunk és írunk.
 
Ezúton itt a blogban üzenem minden „nem tetszik a fénykép, nálam több pontot kapott, és jobban értek ehhez” olvasónknak, hogy dugják össze a fejüket és csináljanak saját oldalt. Azthiszem nem csak mi, hanem a két nagy portál is egyetért ezzel, elvégre szívünk-lelkünk benne van a weboldalinkban. Kritikára persze szükség van, de építő kritikára és nem az állandó „csakazértisbelekötökvalamibe” emberekre.
 
Más.
 
Megszülettek a nagy VGA tesztek, ezzel teljesebb képet tudunk adni a VGA összehasonlítóban is. A GTX 260, GTX 280, HD4870 és HD4850 elég alapos tesztnek lett alávetve, remélem érdeklődéssel olvassátok majd.
 
A napokban Samsung hdd teszt is lesz, amelyből megtudhatjuk, hogy a méreten kívül sebességet is nyerünk-e az új merevlemezek révén.
 
Természetesen nem feledkeztünk meg az Asus coolerek második felvonásáról sem, már csak csiszolgatjuk a tesztet, hamarosan ez is közzétételre kerül.
 
Sajnos a nyári meleg nem óhajt csillapodni, így a tavasszal elkezdett és azóta is befejezetlen rendszerhűtő tesztünk is új lendületet kapott, reméljük néhány héten belül ezzel is jelentkezhetünk.
 
Mindenkinek további kellemes nyarat, pihenést, a dolgozóknak pedig jó klímát kívánunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://hardver-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr40566478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása