Mikor lapunk, a hardver-teszt.hu elindult még csak a sötétben tapogatóztunk. Igaz, hogy már akkor is volt egy remek programozónk és egy jó teszterünk, de semmi több. Egy csomó ambícióval és tettvággyal fogtunk neki felépíteni a kis hardver birodalmunkat. Azóta négy hónap telt el és igaz vér profikká nem váltunk, de megtanultunk egyet, s mást. Mik ezek a dolgok? Pl.: az emberek szívesebben olvasnak olyasmiről, ami sosem lehet az övék, (pl.:GTX280 VGA, 350.000Ft-os notebook) és néznek meg olyan teszteket, amik távol állnak a hétköznapi használattól. Ennek ellenére lapunk továbbra is a „kisemberekhez” szól, azokhoz, aki kétszer is meggondolják elköltenek-e 15.000Ft-ot bármely alkatrészre.

 
 Valahogy, ahogy teltek a napok, hetek, hónapok megtanultuk az olcsó, de megbízható termékekben is meglátni szépet. Furán hangzik, valóban fura is, hogy szép lehet egy élettelen tárgy. Pedig a hardverek csodálatosak. A most megjelenő újdonságok biztosan minden számítástechnika iránt érdeklődő figyelmét felkeltik. HD4850, HD4870, Intel P45, Nvidia GTX280, GTX260, EEE PC és még percekig sorolhatnánk. Ezek a dolgok azok, amik szépek és drágák. Természetesen foglalkozunk ezzel is, de nem csak ezzel. Talán éppen ez különböztet meg minket a nagyoktól. Nem csak a megfizethetetlen hardvereket vesszük szemügyre, hanem az olcsóbb dolgokat is. Persze ettől még lesz hamarosan EEE PC és GTX280 VS HD4870 teszt, de ezek koránt sem annyira szívügyeink, mint pl.: egy 13.000FT-os processzor, ami kis tuninggal megveri az 50.000-est.
 
 
 Szóval minőség vagy mennyiség? Minőség! A tesztekben, a leírásokban, az oldal felépítésében elsősorban erre törekedtünk. Ha hardver-teszt.hu sosem válik akkora mamuttá mint a pro, vagy a hoc, azt sem bánjuk, ha megtarthatjuk egyéniségünket, és stílusunkat. Egy teljesen elanyagiasodott világban próbálunk alkotni valamit, ami már-már inkább a művészet, semmint a profit irányába halad. Remélem sokan kísérnek minket utunkon, ahol bebizonyítjuk, hogy nem a legek hajhászása a legfontosabb az életben. Lehet nagyot alkotni szépen, csendben, stílusosan is!

A bejegyzés trackback címe:

https://hardver-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr87546683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása