Elviselhetetlen a meleg az Asus, Manta, Knup társaságában

 
Mikor ilyen meleg van, még élni sincs kedve az embernek. Persze az élet nem állhat meg, így legyen akár 35 fok, vagy -20, a tesztelés nem áll le. Így volt ez a héten is. Asus CPU coolerek, Manta hangeszköz és vicces Knup 2.0 járt itt.
 
A klíma kellemesen tette a dolgát, de sajnos nem lehet mindíg a hűtött helységben lenni. Nem panaszkodni szeretnénk, csak egy kis együttérzést várunk. A hardverek nem jönnek maguktól a teszt laborba. Ki kell menni a melegbe értük és olyankor elviselni, ami kint van.
 
Az Asus processzorhűtőivel nagy előszeretettel foglalkoztunk, elvégre múltunk szerves része a cooler piac.. A Silent Knight ventilátorok szépen dolgoztak, bár sajnos a levegőt nem ránk, hanem a falra fújták. A cooler teszt örömébe vegyült egy kis üröm is: klíma nélkül kellett dolgozni, így volt igazi kihívás a ventik előtt.
 
A hangszórók tesztelése ehhez képest már álom. Nincs más dolga az embernek, mint játszani, vagy filmet nézni, és közben tekergetni a hangerőszabályzót. Ez a része ment is, talán jobban is a kelleténél. A Manta hangereje és formája teljesen lekötött minket.
 
A Knuppal már bajban voltunk, ugyanis a világítós hangszóró csak sötétben mutatja meg valódi arcát. Rövid küzdelem után végül megszülettek a fényképek, reméljük tetszeni fog majd a készülő cikkben.
 
Még mindig meleg van, a hardverek sírnak, ha dolgoztatjuk őket. A csapat egyik fele már felhagyott az asztali gépen történő munkával, mondván nagyon fűt a gép és a monitor. A laptop kisebb hőtermeléssel, igaz kényelmetlenebb használattal ezúttal jobb alternatíva.
 
Kívánunk mindenkinek szép nyarat, jó nyaralást. A cikkeinkhez pedig klimatizált szobát és hideg sört.

A bejegyzés trackback címe:

https://hardver-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr8534021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása