Az volt az elképzelés, hogy néhány kattintással kezelhető, gyors VGA összehasonlítót alkossunk. Hónapok fejlesztő munkája után végre elkészült. Én imádom. Néha csak azért nyomogatom mert tetszik.
 
Lényegében arról van szó, hogy a hardver-teszt.hu oldalon videókártyákat lehet összemérni. Ki lehet választani 8 teszt alkalmazást (3d markok, Crysis, Assasin’s creed, Source) és két vga-t a 30-ból. Ekkor a program ad egy grafikont, és máris látható melyik az erősebb. A végfelhasználók ennek segítségével hamar döntési helyzetbe tudják hozni magukat. A hardver elemeket árusító boltok//boltosok pedig pik pakk válaszolhatnak a klasszikus kérdésre: 8500GT DDR3 vagy 8600GT DDR2? :)
 
Remélem, mindenki legalább annyira nagy örömmel használja majd a vga összehasonlítót, ahogy azok, aki már felfedezték a benne rejlő „csodát”.
 
 
Kaptunk hideget-meleget az AMD X3 tesztünkkel kapcsolatban. Mi az olvasókért vagyunk, így újra nekifutunk a kérdésnek. Lesz Phenom X4,Phenom X3 és A64 X2 is a tesztben. Lesz multitask, konvertálás, játék teszt, akár egyszerre, egyidőben több is. Kap a több mag még egy esélyt, elvégre mindent az olvasókért. Bízunk benne, ez a teszt kevésbé osztja majd meg az olvasótábort, mint a korábbi X3.

A bejegyzés trackback címe:

https://hardver-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr26506118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása