Megjelent az IBM T30-as ismertetőnk. A cikk végén, kissé reklám szagú megjegyzés is felkerült az oldalunkra. Nem hirdetésnek szántuk. A terméket tesztre beadó cég semmilyen anyagi juttatást nem ad oldalunknak, ezért nem is kell reklámoznunk őket. Mégis inkább az ő termékük vásárlását preferáljuk, semmint bármelyik multiét. Eddig ezzel a témával nem más tesztoldal nem foglalkozott, talán okkal, talán nem.

Az oldal minden munkatársa nevében nem írhatok, de az én véleményem az, hogy nem szabad mindent a nagy áruházakban megvenni. Ott sem segítséget nem kap az ember, sem utólagos támogatás. A kiskernek minden egyes vevő számít, ezért mindent meg is fog tenni érte. Ott ember az emberrel köt üzletet és nem egy személytelen órással.

A rendszerváltás óra eltelt közel húsz év alatt elég pénzt adtunk a külföldi vállalatoknak. Talán itt az ideje a tudatos vásárlásnak. Tőlünk nyugatra a számítástechnika 50-50 arányban oszlik a nagyok és a kicsik között. Ha idehaza is eljutunk ide, akkor talán van jövője a kiskereknek.

Sajnos a számtech szakmában is vannak akik rontják az összképet. Van kereskedő aki egyszer akar nagyot kaszálni, aztán majd lesz valami. Ha ez a benyomásunk vásároljunk máshol, elvégre az eladó van értünk.

A kiskereskedéseknek pedig csak egyik beszállítónk örök becsű mondását tudom figyelmébe ajánlani:

„Nem a többi kiskerbolt az ellenség, hanem a multik. Ha összefogunk, akkor van esélyünk, ha nem, elvesztünk.”

A bejegyzéshez kapcsolódó link: http://hardver-teszt.hu/test.php?tID=80

A bejegyzés trackback címe:

https://hardver-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr88486007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása