Blogot írni első ránézésre nem nehéz. Aztán elkezd gépelni az ember, és olyan dolgokat ír le amik talán nem is publikusak. :) Éppen a Gigabyte GA-MA74GM-S2H alaplap dolgozik a tesztpadon. Lefutott egy 3D Mark 2005. Fura, ezúttal nem kellett kitörölni az ominózus állományt a system32-ből. Kellemes. Idővel megtanul annak örülni az ember ha minden elsőre klappol.

Nem tudom miért kell szidni az AMD-t. Jó gyors kis alaplap ez. Annak nem örülök, hogy zsebből kellett megvenni, de mindent egyenlőre nem kapunk a partnerektől. Visszatérve a teszthez. Minden olyan flottul megy, hogy lassan gyanús. Hol a buktató? Hol fog elhasalni a vas? Eddig sehol. Most vissza a teszthez, remélem az éjjel nyugodtan tellik, és hiba nélkül végzünk..

A bejegyzés trackback címe:

https://hardver-teszt.blog.hu/api/trackback/id/tr84479651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása